DVD boek

Met ‘Je Natuurlijke Korset’ leert Bea Keuppens je hoe je bekkenbodem-, buik- en rugspieren te verstevigen met unieke, eenvoudige, zeer doeltreffende oefeningen op een minitrampoline.

 

foto home

Na zelf te hebben ondervonden hoe je lichaam kan lijden onder een verzwakt Natuurlijk Korset, begon Bea Keuppens te zoeken naar mogelijkheden om die spieren te trainen, zonder het lichaam te forceren. Ze kwam uit bij de trampoline, in België nog niet echt gekend voor zijn trainingskwaliteiten, maar in het buitenland (Duitsland, de VS,…) al helemaal ingeburgerd. Op de trampoline ontwikkelde ze eenvoudige oefeningen die je rechtopstaand kan uitvoeren, zodat je bijvoorbeeld je nekspieren niet overbelast. Na alles ter goedkeuring te hebben voorgelegd aan een uroloog en kinesist-osteopate , bundelde ze deze unieke oefeningen in een informatief DVD-boek met gratis muziek-CD ‘Je Natuurlijke Korset’.

Door haar werk als Vocal+ Coach weet Bea Keuppens hoe belangrijk een stevig Natuurlijk Korset is. Het zorgt voor meer kracht, stabiliteit en beweeglijkheid in het rompgebied met een betere ademsteun als gevolg. Hierdoor kunnen heel wat klachten verminderen en zelfs verdwijnen: rug- en nekpijn, incontinentie, bekkeninstabiliteit,… klachten die heel wat mensen het leven zuur maken.

Met ‘Je Natuurlijke Korset’ wil Bea Keuppens het taboe dat nog steeds rond deze lichaamszone hangt doorbreken en mensen wijzen op de gigantische voordelen van een goedzittend, meewerkend Natuurlijk Korset.

Je natuurlijke korset
Ontdek je lichaam! Voel je kracht! Verstevig je buik!

Ga zelf aan de slag met ‘Je Natuurlijke Korset’ voor maar 59,00 € inclusief verzendingskosten, door onderstaand bestelformulier in te vullen. U ontvangt een mail met verdere instructies en het boek wordt u na betaling per post toegestuurd.

Indien u meerdere exemplaren wenst te bestellen, gelieve dit aan te geven in het opmerkingenveld onderaan. Ik neem dan eerst nog contact met u op.
Wenst u meer informatie, ga dan hier naar de contact pagina.

 

  1. vereist)
  2. (geef alstublieft een geldig e-mailadres)
  3. vereist)
  4. vereist)
  5. vereist)
 

Houding Adem Stem